ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

δημοτικoς συνδυασμός χαϊδαριου


  • Ποιοι Είμαστε

  • Θέματα
    Λιμάνι στο ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

    Δημόσια Διοίκηση
  • Πατήστε πάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ τον MOZILLA-FireFox 3 Greek για καλύτερη περιήγηση στο Blog μας και γενικά στο Internet


  • Advertisements

Συνεδρίαση της Γραμματείας της Δημοτικής Κίνησης.

Posted by ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο 24/11/2008

Την Κυριακή 23/11/2008 συνεδρίασε η Γραμματεία της δημοτικής κίνησης (δ.κ)  

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. (ΠσΔ)

Τα θέματα που απασχόλησαν την δ.κ. ήταν:

 

1.            Όχι λιμάνι στο Σκαραμαγκά. Η Γραμματεία ενέκρινε τις ως τώρα δράσεις και προγραμμάτισε κινήσεις προς τους αρμόδιους φορείς και τις μετέπειτα νόμιμες ενέργειές που πρέπει να ακολουθήσουν.

 

2.            Οδικά έργα και γέφυρες στην περιοχή Σκαραμαγκά. Η γραμματεία θεώρησε θετική και καταλυτική την συμβολή της δ.κ. στην παρουσίαση της μελέτης των κόμβων που έγινε την Πέμπτη 20 Νοε 2008 στο γραφείο του κ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου . Η συμβολή και οι θέσεις της δ.κ. απέδειξαν ότι η συμμετοχή των πολιτών και μπορεί να προλάβει γεγονότα και μπορεί να συμβάλει σε λύσεις.

 

3.            Επιπλέον η Γραμματεία :

ü  Έκρινε θετική, αποτελεσματική αλλά κυρίως έγκαιρη και έγκυρη  την πρωτοβουλία ενημέρωσης του Συλλόγου Αφαίας που έγινε το Σάββατο 22 Νοε 2008 για το θέμα.

ü  Θεωρεί ότι με τις προτάσεις των ΠσΔ που κατατέθηκαν στη σύσκεψη  δημιουργείται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα σύνδεσης της Αφαίας και όλου του Σκαραμαγκά μεταξύ τους και με το Χαϊδάρι.

ü  Αποφάσισε να ζητηθεί από την Δημοτική Αρχή, με έγγραφο της δ.κ, πλήρη ενημέρωση για το σύνολο των εκπονούμενων ή προς εκπόνηση μελετών στα Διοικητικά Όρια του Δήμου Χαϊδαρίου για την Λεωφόρο Αθηνών και να προχωρήσει η συνολική κυκλοφοριακή μελέτη για το δήμο.

ü  Η Γραμματεία ασχολήθηκε με ζητήματα επικοινωνίας με τα μέλη της δ.κ., τους κατοίκους και εργαζόμενους στο Χαϊδάρι. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση  της δ.κ. τον Ιανουάριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στο ιστολόγιο των ΠσΔ.

ü  Αποφασίστηκε να προστεθούν στο ιστολόγιο των ΠσΔ δύο νέες σελίδες ώστε να αποκτήσουν βήμα έκφρασης οι δημότες και η νεολαία του Χαϊδαρίου και εγκρίθηκε η σημερινή του μορφή και περιεχόμενο.

 

4.            Πέρα των παραπάνω θεμάτων, έγινε και μια πρώτη συζήτηση για τις κατευθύνσεις που πρέπει να έχει το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του δήμου Χαϊδαρίου για το 2009, ιδιαίτερα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

.. επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: